Футболистът на Лудогорец Каули Оливейра не игра в първата контрола на

...
Футболистът на Лудогорец Каули Оливейра не игра в първата контрола на
Коментари Харесай

Важна среща в Лудогорец заради ситуацията с Каули

Футболистът на Лудогорец Каули Оливейра не игра в първата контрола на " орлите " за 2023 година - загуба с 1:2 от Хановер, което ускори още повече подозренията за неговото бъдеще. Защото той не е контузен, а седеше на стол до терена и гледаше в профил по какъв начин неговите съотборници се пробват да победят втородивизионния немски отбор, написа в днешния си брой вестник " Мач Телеграф ".

След мача треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа съобщи в прав текст: " Каули е част от нашия тим. Ще приказваме с управлението и ще забележим какво ще решат ", загатвайки, че напълно скоро ще има решителна среща за бъдещето на бразилския техничар.

Както е известно, за него има две предложения - едната от Панатинайкос, а другата - от корейския Чонбук Моторс. Гръцкият гранд и водач в шампионата на южните ни съседи дава 1,7 млн. евро, в случай, че клаузата на Каули е 2,5 млн. евро. В Лудогорец са непреклонни - или гърците вадят въпросната сума, или трансфер няма да има.

Ако желанията им са съществени, сума от рода на 800 000 евро не би трябвало да е проблем за толкоз сериозен отбор. Корейците от своя страна са подготвени да задействат клаузата на звездата на " орлите ", само че съгласно гръцките медии брачната половинка му желае да живее в Атина, а не в далечна Южна Корея.

Мнението на Лудогорец не се трансформира. Има уговорка в контракта на футболиста и който го желае, би трябвало да я заплати. Ако това не се случи, Каули си има договор и би трябвало да го извършва. Тоест да играе за " орлите ". Все отново той възобнови своя контракт единствено преди няколко месеца.

Със сигурност цялата тази обстановка не се нрави изключително на треньора Анте Шимунджа, който в този момент приготвя своя отбор за дуелите с Андерлехт и тежките борби напролет по родните терени, а един от главните му футболисти не игра в първия мач, тъй като към момента не знае какво ще е бъдещето му, въпреки и да е здрав.

В мача с Хановер словенският експерт пусна като плеймейкър през първото полувреме Доминик Янков, а през второто на тази позиция игра Густаво Нонато, който номинално не е десетка.
 Румънци отрязали Лудогорец за няколко млади футболисти
Румънци отрязали Лудогорец за няколко млади футболисти

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци разкри пред медиите в родината си за какво не е привлякъл румънски играчи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР